37-годишният обвиняем, задържан за жестокото нападение фотограф Николай Димов от Ямбол, остава в

...
37-годишният обвиняем, задържан за жестокото нападение фотограф Николай Димов от Ямбол, остава в
Коментари Харесай

Нападател на фотограф, който по-късно почина, остава в ареста

37-годишният обвинен, арестуван за жестокото нападение фотограф Николай Димов от Ямбол, остава в ареста. Той е обжалвал наложената му мярка за неотклонение „ задържане под стража “, само че Окръжният съд я  съобщи за „ Труд “ ръководителят на Окръжната прокуратура в Ямбол Дойчин Дойчев.

Николай Димов /54 г./ бе атакуван и пребит на ул. „ Търговска “ в Ямбол в нощта на 17 против 18 февруари. Сигнал за тежкото закононарушение е подаден от близки в дребните часове на 18 февруари. Пострадалият е откаран в тежко положение за лекуване в регионалната МБАЛ „ Д-р Иван Селимински “ в Сливен, където макар напъните на лекарите, той издъхна. На 22 февруари в обществените мрежи фотографи от Ямбол и прилежащия Сливен оповестиха за трагичната кончина на техния почитан сътрудник и другар. Николай Димов е развивал главната си активност в Ямбол, само че е бил притежател и на фотоателие в близкия регионален град.

За закононарушението незабавно е арестуван заподозрения извършител. По неофициални данни, той направил цялостни признания за случая. По случая е работила Районната прокуратура в Ямбол, защото първичното обвиняване е било за породена междинна телесна щета. След настъпилата гибел делото влиза в Окръжната прокуратура поради настъпилата след побоя гибел на жертвата. Това ще стане евентуално след няколко дни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР